Site icon Mert Çetin-Teknoloji Blogu

Gmail Hesabı Nasıl Alınır?

Gmail Hesabı Nasıl Alınır?

Google’nin sunduğu hizmetlerinden başında gelen Gmail uygulaması günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun bir çok sebebi vardır ancak başlıca sebebi çok yüksek saklama alanına sahip olmasıdır. Böylelikle gelen maillerinizi durmadan silmeye gerek kalmadan uzun yıllar saklarsınız.

Eğer bir Gmail hesabınız yok ise bir hesaba sahip olmak için  buraya tıklayın.

Gmail Kayıt

Tıkladığınız linkte yukarıdaki ekran açılacak. Eğer bir Gmail hesabınız var ise sol atta mavi yazı ile yazılmış “Bunun yerine oturum aç”  yazısına tıklayıp hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Yeni bir Gmail hesabı almak için bilgileri doldurup ileriye basınız.  Buradaki önemli olan nokta bilgilerin eksiksiz ve doğru girilmesidir. İleride şifrenizi unutma veya değiştirme durumunuzda bu bilgilere ihtiyaç duyulacaktır. Adınıza aldığınız bu mail adresini Google’nin tüm uygulamalarına giriş yapmak için veya şahsi mail adresiniz olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca tüm işlemlerimizi cep telefonumuzda yaptığımız bu günlerde Gmail’in mobil uygulamasını indirip telefonunuzdan da gelen mailleri kontrol edip mail gönderebilirsiniz.

Gmail Mobil Uygulaması

Telefonunuz ios ise buradan android sürümü ise buradan Gmail Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz.

Google’nin bir başka uygulaması olan Google Drive’yi kullanmak istiyorsanız. Google Drive Nedir ? yazmısı okuyabilirsiniz.

Gmail nasıl kayıt olunur
Exit mobile version