Site icon Mert Çetin-Teknoloji Blogu

Windows 7 Orjinal Yapma Programı-RemoveWAT

Windows 7 Orjinal Yapma Programı – RemoveWAT

RemoveWAT programı ile sizde lisanslı olmayan bir Windows 7 işletim sistemi kullanıyorsanız ve masaüstü arka planınız simsiyah oluyorsa tek tuş ile Windows 7 işletim sisteminizi etkinleştirmek mümkün.  Eğer Windows 10 kullanıyorsanız ve etkinleştirmek istiyorsanız bu yazımızı okuyabilirsiniz.   Windows 10 etkinleştirme

Anti-Virüs programınızı ve Windows 10 için Virüs ve Tehdit Korumasını kapatmalısınız. Crack dosyası olduğu için virüs olarak algılamaktadır. Dosyada her hangi bir virüs bulunmamaktadır.  

Yukarıdan dosyayı indirip çalıştırın ve yanda ki gibi bir ekran gelecek. İlk buton olan Remove WAT yazan butona basıp bekleyin.

 

 

 

 

 

“The installation is now complete. Press OK to reboot” yazılı bilgi ekranı geldiğinde işleminiz gerçekleşmiş oluyor. “OK” butonuna bastığınızda bilgisayarınız yeniden başlıyor ve lisanslı Windows 7 işletim sisteminiz hayırlı olsun.

 

 

 

 

 

Bu yöntem ile işletim sisteminizi lisansladınız ancak belli bir süre sonra tekrar aynı hatayı aldınız. Tekrar RemoveWAT programını çalıştırınız bu sefer solda ok ile gördüğünüz Restore WAT yazan butona basıp ilk adımdan başlayıp sırayla tekrar uygulamaya devam edin.

 

Eğer bir sorun ile karşılaşmanız durumunda yorumda belirtiniz.

Windows 7 Etkinleştirme

 

Exit mobile version